Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Αλευρι ρυζιου-Βιολογικο

Ρυζάλευρο βιολογικο 500 γρ
              Χωρις γλουτενη

Χρήσεις:
Για την χωρίς γλουτένη κουζίνα. Για κέικ, μπισκότα, χυλό, πουτίγκα, muffins και πολλα αλλα.

Δεν περιεχει: χοληστερόλη, αυγό, γλουτένη, haselnussfrei, μαγιά, πρωτεΐνες γάλακτος, σόγια.

                         Συνταγη-Ρυζογαλο         
                              Με κανέλα και ζάχαρη 
Για 2 άτομα
Συστατικά: 500 ml γάλα ή γάλα σόγιας, 50 g αλεύρι απο ρύζι, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα βανίλια, βούτυρο, κανέλα και ζάχαρη.

Σε μια κατσαρολα βαζετε το αλευρι απο Ρύζι, 1 κουταλιά ζάχαρη, το αλάτι τη βανίλια το βουτυρο και το γάλα και ανακατεύετε καλα.
Το αφηνετε να βρασει, ανακατεύοντας συχνα.
Σερβιρετε πασπαλιζοντας με κανελα.

1 σχόλιο:

  1. kalhspera sas kanw mia diatrofh sxetika me tis trofes pou exei disanexia o organismos mou....mou exoun apagorefsei ta alevra /......to ruzi omws mou to epitrepei tha borousa n katanalwsw to siggekrimeno ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή