Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Aλεύρι καλαμποκιού Harina P.A.N

         Λευκό αλεύρι καλαμποκιού Harina P.A.N
 
Το μυστικό συστατικό για να κάνει τις Arepas τόσο εύκολες και νόστιμες!

Η Harina PAN είναι η πιο δημοφιλής μάρκα αλεύρι καλαμποκιού σε δύο χωρες,τη Κολομβία και τη Βενεζουέλα.

Η Harina PAN χρησιμοποιείται για να κάνει το άσπρο αλεύρι καλαμποκιού ζύμη ,γνωστή ως "masarepa", που είναι ένα βασικό συστατικό σε πολλά βασικά πιάτα της Λατινικής Αμερικής, όπως Arepas, Hallacas και Tamales.


                    Η Harina PAN είναι ένα εύπεπτο απλό αλεύρι καλαμποκιού.
                                               Δεν περιέχει πρόσθετα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου